Η… ταπεινή Deep Silver και το πακέτο της

Θυμάστε που η THQ μας είχε δώσει ένα Humble Bundle, λίγο πριν χρεοκοπήσει; Τώρα, το έκανε και η Deep Silver. Να αρχίσουμε να ανησυχούμε και για αυτήν;Saints Row The Third 003

Δεν γνωρίζουμε “τι λένε” τα οικονομικά της Deep Silver, αλλά το “πάρε σχεδόν όλα τα τελευταία παιχνίδια μας και δώσε ό,τι θέλεις – έστω, για να φάμε μια τυρόπιτα ρε αδερφέ” δεν μας ακούγεται και τόσο ελπιδοφόρο. Αυτό ακριβώς, όμως, “λέει” το νέο Humble Bundle (προσέξτε την… απουσία της λεξούλας “indie”).

Saints_Row_3_Dildo.jpg.jpg

Έχουμε και λέμε, λοιπόν: Saints Row 2, Saints Row: The Third, Risen 2: Dark Waters και Sacred 2 Gold… όσο-όσο, αφού ο ίδιος ο χρήστης δηλώνει “πόσα θέλει να σκάσει για την αγορά τους”. Bonus, αν δώσει περισσότερα από $4,95, η έκδοση Game Of The Year του Dead Island, το πλήρες πακέτο του Saints Row: The Third (μεταφράζεται ως “παίρνεις και τα DLC του”) καθώς και το Dead Island Riptide. Α, ναι: και τα soundtracks τους.

Όχι και άσχημα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.