Η καλύτερη σειρά του Half-Life ζητά την φιλική εισφορά σου

Θέλεις να δεις το τελευταίο, τρίτο μέρος, της καλύτερης ιντερνετικής ερασιτεχνικής σειράς με θέμα τον κόσμο της γνωστής σειράς παιχνιδιών της Valve, Half-Life; Τότε, δώσε τον οβολό σου στο indiegogo.half-life-2-wallpaper

Αν και είδαμε… τζάμπα τα δύο πρώτα τμήματα της σειράς Escape from City 17, το τριτό, και τελευταίο, είναι ως ένα σημείο έτοιμο, αλλά… Απέχει.

Τα δύο αδέλφια που κρύβονται πίσω από την σειρά, Purchase brothers, δήλωσαν… πολύ απασχολημένα για να την ολοκληρώσουν, όπως αναφέρει ο Frank Gugliuzzi. Που; Στην επίσημη σελίδα της σχετικής καμπάνιας για τη χρηματοδότηση του τρίτου και τελευταίου επεισοδίου, στην υπηρεσία crowdfunding indiegogo.

Όπως εξηγεί, ναι μεν το επεισόδιο έχει γυριστεί, αλλά δεν έχουν προστεθεί εφέ, και μάλλον δεν εχει γίνει και κάποιο μοντάζ. Έτσι, για την πραγματική ολοκλήρωση του, και αφού τα δύο αδέλφια που μέχρι τώρα είχαν αναλάβει τα πάντα για τη σειρά απουσιάζουν, θα πρέπει να βάλει το χεράκι της μια ομάδα παραγωγής ειδικών εφέ. Και αυτό… κοστίζει.

Φυσικά, δεν αποκλείει το να δούμε δωρεάν τη σειρά κάποια απροσδιόριστή στιγμή στο μέλλον. Άν, όμως, θέλουμε να την δούμε μια ώρα νωρίτερα, καλό θα είναι να βάλουμε το χέρι μας στην τσέπη μας.

Θέλουμε;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.