Αναπτύσσεται το The Last Guardian, άλλα, εντάξει μωρέ, φουντούνια!

Ώχου, μωρέ, πώς κάνετε έτσι. Ναι, δεν εχει σταματήσει η ανάπτυξη του The Last Guardian. Θα το δούμε κάποτε. Ποτέ, κανείς δεν γνωρίζει.The Last Guardian - Wallpaper 004

Όπως είπε το μεγάλο κεφάλι της Team Ico, Fumito Ueda, γνωστός και ως ο μπαμπάς των, Ico και Shadow of the Colossus, η ανάπτυξη του πνευματικού απόγονου αυτών, του The Last Guardian, δεν εχει σταματήσει. Από όσο γνωρίζει και ο ίδιος. Άλλα, εντάξει, μωρέ, δεν θα έλεγες πως τρέχει κιόλας.

Info

Θυμίζουμε πως ο τίτλος “αναμένεται” εδώ και περισσότερο, πια, από… μισή δεκαετία. Να τα χιλιάσει;!

The Last Guardian - Wallpaper 002

Η ομάδα που ετοιμάζει τον τίτλο, όμως, δυστυχώς – για τον τίτλο – είναι η Sony Japan Studio, δηλαδή, η ίδια που έχει δημιουργήσει και τα Puppeteer και Knack που, ως γνωστόν, θα δούμε σύντομα στο PlayStation 3 και PlayStation 4 αντίστοιχα. Ως εκ τούτου, δεν είχε και τεράστιο απόθεμα χρόνου που να μπορούσε να επενδύσει στο The Last Guardian. Οι περισσότεροι πόροι της είχαν αναλωθεί σε αυτούς τους δύο τίτλους, που είχαν και τη μεγαλύτερη προτεραιότητα για αυτήν.

Κι έτσι, ναι, το the last Guardian έρχεται. Και έρχεται. Και έρχεται.

Περίμενε… Όπου να ναι, φτάνει!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.