Ένα εκατομμύριο αντίτυπα σε μια εβδομάδα πούλησε το Saints Row 4

Τεράστια – και μάλλον αναπάντεχη – επιτυχία για τον απόλυτα χαβαλετζίδικό τίτλο της Deep Silver, Saints Row 4.Saints Row 4 002

Μέσα σε μόλις μια εβδομάδα από την κυκλοφορία του, το Saints Row 4 της Deep Silver κατάφερε να “σπρώξει” περισσότερο από 1 εκατομμύριο αντίτυπα στην αγορά.

Ο τίτλος, που ξεκίνησε την πορεία του χαρακτηριζόμενος ως μία καλή μεν, αντιγραφή του Grand Theft Auto, στην πορεία, και μετά από τρία sequels, κατάφερε να βρει τον δικό του μοναδικό χαρακτήρα. Εξαρχής έδινε έμφαση στο χιούμορ, και είχε τη λογική της παρωδίας τόσο άλλων παιχνιδιών, όσο και του ίδιου του εαυτού του. Τώρα, αυτό επαναλαμβάνεται ακόμη καλύτερα, και μάλλον σε… υπερθετικό βαθμό.

Saints Row 4 006

Και από ότι φαίνεται, αυτό ακριβώς το χιούμορ και αυτή η υπερβολή, που εισρέουν και στην ίδια την ελεύθερη δράση του, κατάφερε να κερδίσει και τα πλήθη, που το… τίμησαν με τον οβολό τους.

Από πλευράς της, η δημιουργός του, Deep Silver, δηλώνει καταχαρούμενη, και, με την ευκαιρία, ανακοίνωσε και το πρώτο την DLC του τίτλου. Μόνο που μοιάζει κομμένο και ραμμένο αποκλειστικά για την Αμερική.

Το Presidential Pack εμπεριέχει μάσκες γνωστών Προέδρων της, όπως ο “σημερινός” Obama, ο “χθεσινός” Bush ή ο… “κλασσικός” Lincoln, και κοστίζει $2,99.

Saints Row 4 004

Μαζί του, το Grass Roots Pack παίρνει έμπνευση από τους… “πιο απόμακρους πολίτες” (ο ευγενικός τρόπος να αναφερθεί “στους φανατισμένους καράβλαχους”), παρέχοντας στον παίκτη ένα δίκαννο, ένα ντουφέκι και ένα… ένα… εμ… “ένα όπλο που εκτοξεύει βεντούζες”, το Plunger Launcher, “για να βουλώνεις το στόμα των αντιπάλων στα γρήγορα”! Μαζί με αυτά, δυο νέες εμφανίσεις για τον πρωταγωνιστή και ένα δεν-θα-το-έλεγες-και-μοδάτο φορτηγό. Bonus, το ροζ φλαμίνγκο.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.