Ριζικά ανανεωμένο YouTube για το Android με αναβαθμισμένο multitasking

Χθες κυκλοφόρησε μια ριζικά ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής του YouTube για Android και iOS, που δίνει έμφαση στο “να κάνεις πολλά πράγματα παράλληλα μέσα από το περιβάλλον της”. Δηλαδή, στο multitasking.YouTube Complaints

Έτσι, μπορείς πια να βλέπεις videos ενώ βλέπεις videos. Τι χαρά!

Alvin Joiner & Xzibit

Για παραδείγμα, καθώς βλέπεις ένα video, μπορείς “να το κάνεις minimize” στο κατώτερο τμήμα της εφαρμογής, και να συνεχίσεις την αναζήτησή σου για ακόμη περισσότερα βιντεάκια.

Σαν τα Pokemon, ένα πράγμα. Πρέπει να τα πιάσεις όλα.

Αν κάποια στιγμή αποφάσισες πως βαρέθηκες να το ακούς να παίζει, με μια κίνηση σου μπορείς να το πετάξεις έξω από την οθόνη για να το κλείσεις.

Η νέα έκδοση της εφαρμογής είναι ήδη διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android στα καταστήματά τους. Δεν θα σας δώσουμε links. Ψάξτε τα. Ούφ, βαρεμάρα!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.