Προβλήματα με το GPS στο νέο Nexus 7 της Google

Αρκετοί από τους πρώτους κατόχους του νέου tablet της Google παραπονιούνται πως η λειτουργία GPS της υπολειτουργεί.

Άρχικά φαίνεται πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και όλα λειτουργούν ρολόι. Βάζεις, λοιπόν, το GPS του νέου Nexus 7 να λειτουργεί, ξεκινάς για τη διαδρομή σου, και μετά από λίγο το βλέπεις να… σε εγκαταλείπει. Μπορεί να έχουν περάσει δευτερόλεπτα, μπορεί να έχει περάσει μίση η ώρα. Το πιθανότερο όμως, αν κρίνουμε απο τα σχόλια των πρώτων κατόχων του, είναι πως… θα σε εγκαταλείψει!

Κάποιοι δηλώνουν πως το πρόβλημα εξαφανίζεται μετά από μία επανεκκίνηση. Προσωρινά. Μέχρι να ξαναεμφανιστεί.

Άλλοι, πιο άτυχοι, έχουν αναφέρει πως ακόμη και αφού δοκίμασαν να απεγκαταστήσουν με την εφαρμογή πλοήγησης, να την ξαναεγκαταστήσουν, να επανεκκινήσουν τη συσκευή τους, και, γενικώς, αφού δοκίμασαν τα πάντα… δεν γίνεται τίποτα: GPS, γιόκ!

Υπάλληλος της Google στα forums της εταιρείας ανακοίνωσε πως γνωρίζουν το πρόβλημα, ψάχνουν να βρουν που οφείλεται, κι έτσι ελπίζουμε σύντομα να υπάρχει κάποια λύση γι’ αυτό.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.