Συγκλονιστικά νέα για το iPhone 5S

Ο τίτλος του post θα μπορούσε να είναι κάλλιστα «το iPhone 5S θα αποκαλυφθεί στις 10 Σεπτεμβρίου», αλλά τότε δε θα υπήρχε και πολύ νόημα να διαβάσετε το post.

Μην τσαντίζεστε βρε κουτά! Άλλωστε, η μέχρι τώρα εμπειρία σας με το unregistered.gr θα σας έχει δείξει διδάξει, σίγουρα, ότι όποτε βλέπετε τίτλους με το επίθετο «συγκλονιστικός», σε μεγάλο ποσοστό από πίσω κρύβονται ισχυρές δόσεις ειρωνείας και σαρκασμού.

Αλλά για να μην παρεξηγηθείτε, ορίστε άλλο ένα «συγκλονιστικό» νέο για το επερχόμενο iPhone 5S:
Το κινητό θα περιέχει, πιθανότατα, έναν αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος ενσωματωμένο στο, ελαφρά κοίλο, home button, φτιαγμένο από ζαφείρι!

Ναι, κυρίες και κύριοι, τώρα πια θα μπορείτε να γλυκοτραγουδάτε στο iPhone σας «διαμάντι μου, μπριλάντι μου, τοπάζι μου, ζαφείρι μου». Ορίστε, τι άλλο θέλετε;; Καινοτομία και πολυτέλεια!

Και τώρα μουσικοχορευτικό διάλειμα.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.