Φοράς ακουστικά; Δεν έχει Google Glass για εσένα!

Όπως γράφει η Lisa A. Goldstein στο Mashable, το Google Glass τελικά δεν “παίζει” και τόσο καλά με οσά άτομα έχουν πρόβλημα στην ακοή τους. Και αυτό διότι… “βρίσκει” στο ακουστικό τους.google glass Wallpaper

Info

Διαβάστε περισσότερα για τις εμπειρίες της με αυτό στην πηγή μας – στα Αγγλικά.

Από πλευράς μας, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως πάντα, δυστυχώς, υπάρχουν και κάποιοι άτυχοι με κάθε gadget. Για παράδειγμα, κάποιος με κινητικά προβλήματα, μπορείς να πεις ότι είναι άτυχος που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει smartphones και tablets. Το ίδιο, συμβαίνει με τα άτομα που έχουν προβλήματα στην όραση τους, όσον αφορά στις 3D ταινίες, σε τηλεοράσεις και κινηματογράφο.

Και όχι, δεν λέμε πως πρέπει να το αποδεχόμαστε αυτό με σταυρωμένα τα χέρια. Αντίθετα, πιστεύουμε πως πρέπει να παλεύουμε ώστε να βρίσκονται λύσεις σε τέτοια προβλήματα. Όσο τουλάχιστόν αυτό είναι δυνατόν.

Και μάλλον στην προκειμένη περίπτωση είναι.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.