Το Moto X επιτέλους αποκαλύφθηκε. Κορυφή, ή… μάπα το καρπούζι;

Και όμως, η νέα συσκευή της Motorola, και η πρώτη “υπό την επίβλεψη της Google”, είναι ταυτόχρονα, την ίδια στιγμή, και απίθανη, και… μετριότατη! Όλως περιέργως, “εξαρτάται από το πώς το βλέπεις”!moto x 002

Πριν μπούμε στα του ίδιου του Moto X, σκεφθείτε πρώτα πώς έμοιαζαν και τι έκαναν τα τελευταία… Πόσα να πούμε; 10 smartphones, είναι καλά; Ας το αφήσουμε στα 10.

Που λέτε. Το Moto X, όπως είπαμε, είναι η πρώτη κινητο-συσκευή της Motorola μετά από ένα σεβαστό διάστημα… φαινομενικής απραξίας. Ως υπο-εταιρεία της Google, οι περισσότεροι περίμεναν πως θα μας έδινε μια συσκευή αντίστοιχη των Nexus, την κατασκευή των οποίων η Google ανέθετε μέχρι πρόσφατα σε τρίτους.

Η λογική πίσω από αυτό το σκεπτικό ήταν… λογικότατη: αφού την έχει που την έχει τη Motorola, γιατί αναθέτει σε άλλους, σε LG, Asus, Samsung, whoever, να της φτιάξει τις συσκευές της, ενώ η Motorola… κάθεται; Και να το Moto X. Μόνο που “Nexus”, δεν είναι, και για πρώτη φορά ακολουθεί εντελώς διαφορετική προσέγγιση από ό,τι θα περιμέναμε από τη Google.

Οι συσκευές της οικογένειας Nexus ήταν, μέχρι σήμερα, και… επιδείξεις της κορυφαίας διαθέσιμης τεχνολογίας στο χώρο των φορητών συσκευών. High-end επεξεργαστές, τρομερές και φοβερές οθόνες, μεγάλα ποσά μνήμης και πάντα, μα πάντα, η τελευταία λέξη του Android. Τι από όλα αυτά έχει το Moto X; Εμ… Εε… Τίποτα;!

Page 1 of 512345
...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.