Το νέο Xperia αποκαλύπτεται σε βίντεο

Τελευταίος διάδοχος της κορυφαίας οικογένειας smartphones της Sony, Xperia i1, γνωστό και ως Honami, πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό της εταιρίας.sony honami 002

Αφού είχαμε δύο κομματάκια του και φωτογραφίες που δεν το έδειχναν καθαρά, τώρα το νέο Xperia i1 αποκαλύπτεται σε όλο του το μεγαλείο μέσα από ένα επίσημο βίντεο της ίδιας της Sony.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, το νέο Xperia χχχ, που θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 4 Σεμπτεμβρίου στην IFA, θα είναι στιλάτο, λεπτό, και αδιάβροχο. Δεν θα περιορίζεται όμως στην εμφάνιση, αφού από ότι ακούγεται, και απο άποψη τεχνικών τεχνικών χαρακτηριστικών, θα είναι πραγματικό κτήνος. Από τα μεγαλύτερα highlights του, λέγεται πως θα είναι η πολύ υψηλής ποιότητας κάμερα του.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.