Παιδικό Tablet από τη Samsung

Η Samsung παρουσίασε μια μεταλλαγμένη, παιδική εκδοχή του γνωστού tablet της, Galaxy Tab 3, που απευθύνεται σε παιδιά.galaxy tab 3 kids 002

Το πλήρες ονομά του είναι Galaxy Tab 3 Kids, και προφανώς, απευθύνεται μόνο στους… μπόμπιρες της παρέας. Για αυτό και επιδεικνύει πιο ζωντανά χρωματάκια, καθώς και μια πιο ανθεκτική θήκη.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο. Διαθέτει οθόνη 7”, ανάλυσης 1024 x 600 pixels, οπίσθια κάμερα στα 3MP, εμπρόσθια στα 1,3MP, καθώς και διπύρηνο επεξεργαστή. Όπως και τα “αδερφάκια” του, που απευθύνονται στα… “μεγάλα παιδιά” της παρέας, θα τρέχει Android – την έκδοση 4,1.

Φυσικά, η Samsung θα φροντίσει να το εξοπλίσει και με κάποια χρησιμότατα αξεσουάρ. Για παράδειγμα, θα υπάρχει μια θύκη με ειδικούς “χερούλι”, αρκετά χοντρό για να μπορούν να το κρατούν εύκολα μικρά παιδιά, που επιπλέον μπορεί να γυρίζει λειτουργώντας ως stand για το tablet. Μαζί του, ένα “μαρκαδοράκι”, το C Pen, με το οποίο τα παιδιά θα μπορούν να ζωγραφίζουν στην οθόνη.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.