Ο Steve Ballmer φεύγει εντός του έτους από την Microsoft

windows-7-7100

Διαδικασία αλλαγής

Ο Ballmer δεν θα φύγει άμεσα από την εταιρεία. Πρώτα, θα πρέπει να βρεθεί ένας διάδοχος για την θέση του. Η Microsoft έχει συστήσει μια ομάδα για αυτό το σκοπό, εκτιμώντας τους πιθανούς αντικαταστάτες. Όσο και αν τον κατηγορούμε, η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα μπορέσει να αντικατασταθεί από κάποιον, που να είναι από κάθε άποψη ικανός να οδηγήσει την εταιρεία στο μέλλον.

Ζούμε σε έναν διαφορετικό κόσμο από αυτόν στον οποίο κυριαρχούσε η Microsoft πριν από χρόνια. Τα PCs δεν βρίσκονται πια στο επίκεντρο της τεχνολογίας. Η Microsoft καλείται να αλλάξει δραματικά τη λογική της και το μοντέλο λειτουργίας της, σε μία πραγματικότητα που οι υπολογιστές μας χωράνε πια στο τσεπάκι μας και είναι οι ίδιες συσκευές με τις οποίες παίρνουμε τηλέφωνο τη μαμά να ρωτήσουμε τη μαγείρεψε για το απόγευμα.

Steve_Ballmer-Bomb

Ο Ballmer κατάφερε να αλλάξει πορεία στην Microsoft και να την φέρει πιο κοντά σε αυτήν την πραγματικότητα. Τώρα, θα πρέπει να βρεθεί κάποιος που να μπορέσει να συνεχίσει εκεί που σταμάτησε αυτός, και που ίσως να είναι και λίγο πιο ευέλικτος, ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον σφάλματα όπως αυτά των Windows mobile και Windows Vista.

Όχι και ότι πιο εύκολο.

Page 3 of 3123
...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.