Ο Hugo Barra του Android φεύγει από τη Google

Ο vice president of product management for Android, κατά κόσμον Hugo Barra, έφυγε από την Google για την κινέζικη Xiaomi.Google Unveils Updated Nexus 7 in Push Against Apple, Microsoft

Ήταν το μεγάλο κεφάλι του Android. Ήταν ο άνθρωπος που χάραζε την πορεία του κυρίαρχου λειτουργικού συστήματος για smartphones και tablets από την Google. Ήταν ο άνθρωπος το όραμα του οποίου, υποτίθεται, πως έχουμε στα τσεπάκια μας. Και τώρα, είναι παρελθόν. Για την Google.

Φήμες που άρχισαν να κυκλοφορούν πριν λίγες ώρες, ήθελα να τον Hugo Barra να φεύγει από την Google, έχοντας δεχθεί μια ελκυστική πρόταση από την κινεζική Xiaomi. Και πριν λίγο, η φήμες επιβεβαιώθηκαν από την ίδια την Google, με εκπρόσωπο της με επιβεβαιώνει την αποχώρηση του, και να δηλώνει πως η Google του εύχεται ό,τι καλύτερο, πως θα της λείψει, αλλά πως είναι χαρούμενοι που θα παραμείνει μέσα στο οικοσύστημα του Android.

Update

Και καθώς γράφονταν αυτές οι γραμμές,ο ίδιος ανέφερε με update του στο Google+ πως αναλαμβάνει τη θέση Vice President of Xiaomi Global.

Ody's thoughts

Άρχισε να… “ξυπνά το θηρίο”;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.