Ο καθαρός Firefox του Android

Η έκδοση του Firefox για Android μόλις δέχθηκε την σημαντικότερη ανανέωση στην εμφάνιση της από την γέννηση της.Firefox Android 002

Το ανανεωμένο περιβάλλον της νέας έκδοσης του Firefox, συνδυάζει τις Start Page και Awesomescreen σε μια κοινή σελίδα, που παρουσιάζεται οταν ο χρήστης αγγίξει την γραμμή διευθύνσεων. Έτσι, με μια μόνο κίνηση, έχει κανείς άμεση πρόσβαση στο ιστορικό πλοήγησης, τα bookmarks και τη λίστα με τα sites που επισκέπτεται συχνότερα.

Πρόσθετες πινελιές διασφαλίζουν πως η συνολική εμφάνιση της νέας έκδοσης είναι πολύ πιο καθαρή από τις παλαιότερες. Λιγο διαφορετικές αποστάσεις στα πλήκτρα, λίγο διαφορετική διαρρύθμιση… Και όλα οδηγούν σε ενα τελικο συνολό που απλά το λες καλύτερο από κάθε άποψη.

Για την ώρα, και αφού μιλάμε για μια beta έκδοση, δεν είναι διαθέσιμος από την επίσημη οδό. Όποιος ενδιαφέρεται να τον δοκιμάσει, θα πρέπει να τον κατεβάσει ο ίδιος, να μεταφέρει το αρχείο εγκατάστασης στην συσκευή του, και να τον προσθέσει σε αυτήν χειροκίνητα. Θα τον βρείτε στην πηγή μας.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.