Οι 10 δημοφιλέστερες εφαρμογές των smartphones

Η GlobalWebIndex παρουσίασε τη λίστα με τις 10 δημοφιλέστερες εφαρμογές σε smartphones, έτσι όπως τις υπολόγισε για το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, 2013.Smartphone Apps

Μάλλον δεν υπήρχε αμφιβολία πως δημοφιλέστερη εφαρμογή θα αποδεικνυόταν το Google Maps, που έχει… χώσει ένα GPS στην παλάμη κάθε κατόχου smartphone, ενώ ήταν σίγουρο πως Facebook και YouTube θα βρίσκονταν αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου.

2013 Top smartphone apps by GlobalWebIndex and Mashable

Με άλλα λόγια, δεν έχουμε… εκπλήξεις. Ίσως, απλά, κάποιες μη αναμενόμενες διαφορές στη θέση των προτιμήσεων – π.χ. το Google+ βρίσκεται ψηλότερα, αρκετά ψηλότερα από το twitter.

Update

Το γράφημα που συνοδεύει το άρθρο προέρχεται από την εταιρεία στατιστικών Statista και μπορείτε να το βρείτε στην αρχική του μορφή εδώ.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.