Οδικές πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο στο Google Maps

Δεν θα ψάξεις εσύ στον χάρτη να βρείς που θα πας, ο χάρτης θα σου πει πού να πας. “Γιατί “από την άλλη είχε καραμπόλα”.Waze Logo

Η Google αποφασίσει να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εταιρίας Waze που είχε αγοράσει εδώ και λίγο καιρό, ενσωματώνοντάς πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο στους χάρτες του Google Maps για την κατάσταση των δρόμων και την κίνηση σε αυτούς.

Τώρα πια, μπορείς και εσύ να βλέπεις αν εχει γίνει κάποιο πολύνεκρο ατύχημα, απευθείας μέσα από το Google maps, είτε για να το αποφύγεις, είτε για να τρέξεις εκεί να βγάλεις φωτογραφίες. Γούστα είναι αυτά.

Δυστυχώς, Μπάμπη μου, έμεις μάλλον δεν είμαστε ακόμη “εντός”. Τυχεροί, για την ώρα, είναι μόνο οι κάτοικοι Αργεντινής, Βραζιλίας, Χιλής, Κολομβίας, Εκουαδόρ, Γαλλίας, Γερμανίας, Μεξικού, Παναμά, Περού, Σουηδίας, και για δες, τι έκπληξη, της Βρετανίας και της Αμερικής.

Οι υπόλοιποι, περιμένουμε.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.