Νέες πληροφορίες για το έξυπνο ρολόι Gear της Samsung

Δυνατότητα ολοκλήρωσης τηλεφωνικών κλήσεων, απουσία εύκαμπτης οθόνης, και τελική ημερομηνία κυκλοφορίας, για το έξυπνο ρολόι της Samsung, Gear.calculator watch

Μάλλον με τα παραπάνω σας τα είπαμε ήδη όλα. Ή σχεδόν όλα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες της Bloomberg, το έξυπνο ρολόι της Samsung για το οποίο έχουμε ακούσει αρκετά μέχρι σήμερα, θα κυκλοφορήσει – ή, έστω, “αποκαλυφθεί” – στις 4 Σεπτεμβρίου.

Η συσκευή δεν θα έχει εύκαμπτη οθόνη, όπως εικαζόταν μέχρι σήμερα, ενώ θα επιτρέπει και την απάντηση σε εισερχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις, καθώς και την ολοκλήρωση εξερχομένων.

Βέβαια, οι φήμες δεν εξηγούν κατά πόσο αυτές τις τηλεφωνικές κλήσεις θα μπορεί να τις ολοκληρώνει αυτόνομα, ή θα προϋποθέτει συνεργασία με κάποιό κινητό με το οποίο, για παράδειγμα, θα συνδέεται μέσω Bluetooth.

Άλλες πληροφορίες που… ακούγονται αριστερά και δεξιά, λένε πως θα έχει διπύρηνο επεξεργαστή Samsung Exynos 4212 στα 1,5GHz και 1GB μνήμης, οθόνη AMOLED 1,67”, ανάλυσης 320×320, καθώς και, φυσικά, δυνατότητα επικοινωνίας με άλλες συσκευές μέσω WiFi, Bluetooth, NFC αλλά και του Beam της ίδιας της Samsung.

Αρκετά ενδιαφέρον είναι πως ανάμεσα στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, ακούγεται πως θα έχει και κάμερα στα 2MP, αλλά και πως θα επιτρέπει κανονικότατο browsing σε sites (όσο “browsing” μπορεί να… “απολαύσει” κανείς σε οθόνη… μιάμισης ίντσας!).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.