Με κανάλι… Star Wars η Apple TV;!

Αν καταφέρει τέτοια αποκλειστικότητα, μάλλον είναι δεδομένη η επιτυχία της!apple_TV.jpg.jpg

Σύμφωνα με το site Jedi News, και τις το-ίδιο-εγγυάται-πως-είναι-αξιόπιστες πηγές του:

Quote:

Μια εφαρμογή για το Star Wars με τη φίρμα της Disney θα κυκλοφορήσει σε συσκευές Apple TV, σκοπεύοντας στη διάθεση των τελευταίων επεισοδίων της σειράς Clone Wars αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή μέσω της Apple TV και για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτό αναμένεται για την περίοδο των εορτών. (…) Το 2014, υπάρχουν σχέδιά, σε πολυ αρχικό στάδιο, για χρήση της πλατφόρμας για την διάθεση ειδήσεων σχετικά με την παραγωγή του έβδομου κινηματογραφικού Star Wars απευθείας από τα σκηνικά, ακολουθούμενα από το Star Wars Rebels στα τέλη του 2014 μέχρι και μέχρι την τελική κυκλοφορία του Star Wars 7.

Και ναι, το πιθανότερό είναι πως τίποτα από όσα ισχυρίζεται το… τραγικά ασύντακτο κείμενο δεν ισχύει, και αποτελούν άπλα ενα παραμυθάκι που σκέφτηκε κάποιος φανατικός οπαδός της σειράς.

Ποτέ δεν ξέρεις, όμως;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.