Η Google κόβει το streaming τοπικών αρχείων στο Chromecast

Ένα νέο update, που η Google διέθεσε για το νέο gadget της,Chromecast, εμποδίζει το streaming τοπικών αρχείων multimedia στην συσκευή – αναγκάζοντας τον χρήστη να καταφύγει στις επικυρωμένες από την ίδια υπηρεσίες.Chromecast 001

Την αλλαγή εντόπισε πρώτος ο developer Koushik Dutta, της γνωστής ομάδας Cyanogenmod. Και “έπεσε πάνω της” λόγω του ότι δημιουργεί – η, μάλλον, δημιουργούσε – και ο ίδιος μια εφαρμογή που θα εκτελεί – η, μάλλον, εκτελούσε – την ίδια λειτουργία.

Από ότι είπε, η Google αφαίρεσε την υποστήριξη της λειτουργίας “video_playback” από το API, που ήταν και αυτή που εκμεταλλεύονταν εφαρμογές σαν αυτήν “που έψηνε” ο ίδιος, για την αναπαραγωγή τοπικών αρχείων multimedia στην συσκευή.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.