Εφαρμογές για Windows Phone στο τσακ μπαμ

Ένα νέο εργαλείο από τη Microsoft, αισιοδοξεί πως θα βοηθήσει στην εύκολη δημιουργία εφαρμογών για τα Windows Phone.HTC windows phone

Η εφαρμογή ακούει στο όνομα Windows Phone App Studio και είναι ήδη διαθέσιμη (θα το βρείτε με κλικ “στο σχετικό κουτάκι κάτω από το post μας”). Σε αυτήν, οι επίδοξοι developers, θά βρούν ένα σύνολο από έτοιμα templates, από τα οποία μπορούν να διαλέξουν τη βάση στην οποία θα δημιουργήσουμε την εφαρμογή τους.

Έπειτα, μένει να προσθέσουν εικόνες, κείμενο, και… έτοιμοι. Να η εφαρμογή. Και καλά.

Προφανώς δε θα πρέπει να περιμένει κανείς πως θα μπορέσει να δημιουργήσει με αυτό την υπέρτατη εφαρμογάρα ή το επόμενο megahit του mobile gaming, αλλά μάλλον θα είναι μια καλή αρχή για όποιον θέλει να κάνει τα πρώτα βήματα του στη δημιουργία απλών, μικρών εφαρμογών για την mobile πλατφόρμα της Microsoft.

Όποιος ενδιαφέρεται, ας σηκώσει το χέρι. Ένας… Δυο… Μπάμπη; Εσύ; Έτσι μπράβο… Τρεις…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.