Δύο iPhone τον επόμενο μήνα

Αισθανόσασταν μια έλλειψη iPhone; Ετοιμαστείτε για οβερντόουζ!

Οχι ένα, ΔΥΟ, ΔΥΟ καινούργια iPhones θα παρουσιάσει η Apple τον επόμενο μήνα, αγαπητοί φίλοι, φίλες, και λιλιπούτειοι καρναβαλιστές. Μετά από αρκετό καιρό, το δημοφιλέστερο smartphone του πλανήτη επιστρέφει, από ότι ακούγεται, όχι σε μια, μα σε ΔΥΟ διαφορετικές εκδόσεις. Μια high-end και προφανώς ακριβή, και μια low-end και προφανώς φθηνή. Προφανώς.

Φυσικά, είχαν ακουστεί φήμες και παλαιότερα για την κυκλοφορία δύο διαφορετικών μοντέλων, μα απ’οτι φαίνεται τώρα πλησιάζουμε σε αυτή την… μαγική στιγμή της κυκλοφορίας έκαστου. Και θα είναι διπλή, ταυτόχρονη, μέσα στον επόμενο μήνα.

iPhone_Sheep

Διπλό βέβαια είναι και το ενδιαφέρον για τις ίδιες τις συσκευές, αφού αντίθετα με παραπλήσιες αποκαλύψεις του παρελθόντος, αυτή τη φορά δεν θα περιμένουμε να δούμε μόνο ότι θα έχει προσθέσει “στο νέο μοντέλο σε σχέση με τα υπάρχοντα iPhone” η Apple, αλλά και τι θα έχει… αφαιρέσει, ώστε να είναι πιο οικονομική η “προσιτή” έκδοση.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.