Δυνατή χρηματοδότηση, χάλια πορεία για το Ubuntu Edge

Παρά το ότι μόλις εμφανίστηκε ένα δυνατός χρηματοδότης για το Ubuntu Edge, το κινητό-πείραμα του Mark Shuttleworth δεν το… κόβουμε να χρηματοδοτείται επιτυχώς. Κρίμα.ubuntu edge 001

$80.000 δολλάρια έδωσε η Bloomberg για τον… ιερό σκοπό του Ubuntu Edge να παντρέψει τις έννοιες των smartphones και desktops και να δημιουργήσει το εξυπνότερο κινητό του πλανήτη. Ακόμη και αυτά όμως, μάλλον δεν αρκούν για να το σώσουν.

Για να χρηματοδοτηθεί επιτυχώς, πρέπει να συγκεντρώσει $32 εκατομμύρια, και για την ώρα βρίσκεται στα… 10. Ή κάπου εκεί κοντά.

Ubuntu Mobile

Το να έχει μαζέψει το ένα τρίτο των χρημάτων που ζητούσε, μάλλον φαίνεται θετικό αρχικά. Έλα όμως, που για να μαζέψει τόσα, χρειάστηκε το μισό από το συνολικό διάστημα που είχε θέσει για την επιτυχή χρηματοδότηση του.

Με άλλα λόγια, μένουν άλλες δύο εβδομάδες για να συγκεντρώσει τα υπόλοιπα 24 εκατομμύρια δολάρια που “του λείπουν”, έχοντας ήδη “φάει” δυο εβδομάδες για τα μισά από αυτά.

Σας φαίνεται πιθανό να τα καταφέρει;

"I do it with Ubuntu", εικόνα από το PiPES magazine
...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.