Διέρρευσαν εικόνες από την εφαρμογή του GEAR

Αυτή είναι η εφαρμογή διαχείρισης του “έξυπνου ρολογιού της Samsung”, Gear.samsung-galaxy-gear-manager-leak

Μπορεί ακόμη να μην έχουμε δει το ίδιο, αλλά, τουλάχιστον, ορίστε η εφαρμογή μέσα από την οποία θα είναι δυνατή η διαχείριση του έξυπνο ρολογιού της Samsung, Gear.

Όπως φαίνεται σε αυτές, η εφαρμογή ακούει στο όνομα Samsung Gear Manager, και επιτρέπει τη σύνδεση ανάμεσα στο κινητό και το ρολόι μέσω NFC.

Μάλλον πιο ενδιαφέρουσες είναι οι διαθέσιμες επιλογές, που φαίνονται στην δεύτερη εικόνα, δίνοντας μας μια γεύση του τι θα περιμένουμε από την συσκευή. Για παράδειγμα, το Clocks, ρολόγια και… πληθυντικός, δείχνει πως θα υπάρχουν πολλές δυνατές επιλογές μέσα από τις οποίες θα μπορεί κανείς να “αλλάξει πρόσοψη” στο ίδιο το… ρολόι- ρολόι, που μάλλον θα παρουσιάζεται τις περισσότερες στιγμές της ημέρας ως το “βασικό πρόσωπο” του Gear.

Οι δε καταχωρήσεις σχετικά με εφαρμογές, My Apps και Samsung Apps, παραμένει για την ώρα άγνωστο το τι θα εμπεριέχουν και πώς θα διαφοροποιούνται. Σίγουρα μπορούμε να περιμένουμε είδος… “κομπιουτεράκι” (όπως-λέμε-calculator), και άλλες παραπλήσιες μικρο-εφαρμογές… “του χεριού”, άλλα, το τι άλλο, άγνωστο.

Οι καταχωρήσεις σχετικά με ρυθμίσεις (Settings) και τη λήψη βοήθειας (Help), μάλλον είναι προφανές το “με τι έχουν να κάνουν”.

Τέλος, το “Find my watch”, ναι μεν είναι λογικό, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα μιλάμε για ένα σχετικά ακριβό gadget, που σίγουρα το τελευταίο που θέλεις είναι να το χάσεις, αλλά, από την άλλη, σηκώνουν και ένα κάποιο… δούλεμα!

Που είναι το ρολόι μου;

Στο χέρι σου, ρε ηλίθιε!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.