Γράψτε λάθος: η Google θα επαναφέρει τη δυνατότητα streaming τοπικών αρχείων στο Chromecast

Ναι, το αφαίρεσε από το Chromecast, αλλά… Εντάξει μωρέ, δεν τρέχει και τίποτα. Θα το επαναφέρει! Κατά λάθος έγινε!Chromecast 002

Όπως είχαμε αναφέρει, σε πρόσφατο update του Chromecast, η Google αφαίρεσε από το API του μια λειτουργία που εκμεταλλεύονταν οι κατασκευαστές κάποιων εφαρμογών, ώστε να “στρημάρουν” αρχεία βίντεο σε αυτήν. Δεν το έκανε, όμως, εσκεμμένα.

Ή, τουλάχιστον, αυτό ισχυρίζεται σε επίσημη ανακοίνωση της, που εξηγεί πως ήταν απλά μια λάθος κίνησή, που οφείλεται στο πόσο ρευστό είναι το SDK, το “πακέτο ανάπτυξης εφαρμογών” της συσκευής – τονίζοντας πόσο καινούρια είναι.

Quote:

Θέλουμε πάρα πολύ να φέρουμε περισσότερο περιεχόμενο στο Chromecast και θα θέλαμε να υποστηρίξουμε όλα τα είδη των εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων αυτών που ασχολούνται με τοπικό περιεχόμενο. Είναι ακόμη οι πρώτες μέρες για το Chromecast SDK, που μόλις κυκλοφόρησε σε developer preview μόνο για αρχική ανάπτυξη και δοκιμές. Αναμένουμε πως το SDK θα συνεχίσει να αλλάζει μεχρί να “βγούμε” απο την developer preview, και θέλουμε να παράσχουμε μια σπουδαία εμπειρία στους χρήστες και τους developers πριν διαθέσουμε εκτενέστερα το SDK και πρόσθετες εφαρμογές.

Καταλάβατε;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.