Απλώνει το χέρι στο Open Source η Shield της Nvidia

Η Nvidia αισιοδοξεί πως θα κινήσει την προσοχή των developers, ώστε να αναπτύξουν περισσότερους τίτλους για τη νέα φορητή κονσόλα της, Shield, διαθέτοντας “ελεύθερα” κωδικά και αρχεία για αυτήν.Project-Shield - Nvidias-portable-console 001

Συγκεκριμένα, η Nvidia διέθεσε τον “πηγαίο κώδικα” (όπως-λέμε-Source-Code) του λειτουργικού συστήματος της νέας φορητής κονσόλας της, Nvidia Shield, με στόχο, όπως είπαμε, να κινήσει το ενδιαφέρον των developers.

Και ναι, μιλάμε για όλο τον κώδικα του, βασισμένου στο Android, λειτουργικού συστήματος της κονσόλας της.

Όπως τονίζει και η πηγή μας όμως, δεν μιλάμε για κάτι εξαιρετικό, η περίεργο, αλλά απλά για μια εναλλακτική διανομή του Android.

Ακόμη και έτσι, είναι μια καλή κίνησή, για ένα… ακόμη καλύτερο γκαντζετάκι, που ίσως και να καταφέρει να αποφέρει καρπούς.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.