Ακόμη πιο ευέλικτο το Google Now

Ένα νέο update για το Google Now, τον πανέξυπνο βοηθό της Google στα κινητά με Android, του χαρίζει νέες… μαγικές δυνατότητες ενημέρωσης μας.Google Now Disaster Reports 000

Η Google χάρισε νέες καρτούλες στο Google Now, μέσα από τις οποίες μπορεί να μας ενημερώνει για ακόμη περισσότερα θέματα. Τώρα πια, για παράδειγμα, θα παρουσιάζει και πληροφορίες σχετικά με συναυλίες, καθώς και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Και μαζί με αυτά, ανανεώθηκαν και οι κάρτες που δείχνουν την κατάσταση των διαθέσιμων συγκοινωνιών, ώστε να παρουσιάζουν για παράδειγμα το πότε φεύγει το τελευταίο τραίνο με το οποίο μπορεί να επιστρέψει κανείς στο σπίτι του.

Ανάμεσα στα έξυπνα νέα χαρακτηριστικά του, η δυνατότητα προσθήκης μιας δυνατότητας υπενθύμισης σε κάθε θέμα που ενδιαφέρει τον χρήστη, μέσα από ένα πλήκτρο με την ένδειξη “remind me”, ώστε το Google Now να αναλαμβάνει, από εκεί και έπειτα, να εντοπίζει και παρουσιάζει μόνο του στον χρήστη περισσότερες πληροφορίες για το επιλεγμένο θέμα .

Όπως πάντα, είναι διαθέσιμο μέσα από το πακέτο του ίδιου του Google Search, οπότε για να αποκτήσετε την αναβαθμισμένη εκδοχή του στην δική σας συσκευή, κάντε ενα update εκείνο. Αν δεν το έχετε – μα πως είναι δυνατόν να έχετε μια συσκευή με Android και να μην έχει το Google search – μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.