Ήρθε προς Ευρώπη το νέο Nexus 7

Για ακόμη μία φορά, κάποιες χώρες είναι… “πιο Ευρωπαίες” από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Όπως και να ‘χει πάντως, το θέμα είναι πως το Nexus 7 ήρθε και στην Ευρώπη.Nexus 7 2013 001

Το πολυαναμενόμενο κορυφαίο mini tablet της Google, που κατασκεύασε για λογαριασμό της η ASUS, Nexus 7, έφτασε και στην Ευρώπη. Ή, έστω, σε ένα κομμάτι της Ευρώπης.

Το tablet, που είχε κυκλοφορήσει σε Αμερική και Καναδά, είναι πια διαθέσιμο και στην Βρετανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, με… bonus track την Ιαπωνία.

Ody's thoughts

Τώρα, θα έλεγα πως το περιμένω ακόμη πως και πως, αλλά θα έλεγα ψέματά. Βλέπετε, από χθες το έχω ήδη στα χέρια μου! Και, ναι, είναι όντως τόσο απίθανο όσο λένε όλοι!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
 • Nikos

  Μπορεις να μου πεις λιγο τις αποψεις σου γι’αυτο??

 • spiros

  Την ειπε.Απιθανο :)

 • ducklord

  Έχοντάς κατα μου πως δεν είχα άλλο δικό μου tablet στο παρελθόν, και, σε επίπεδο καθημερινής χρήσης μπορώ να το συγκρίνω μόνο με το κινητό μου… Τα σπάει!

  Ως συσκευή είναι ταχύτατο, και δεν μου εμφάνισε προβλήμα σε τίποτα απ’ όσα προσπάθησα να κάνω. Όχι ότι προσπάθησα και πολλά, αλλά για παραδείγμα, το να χαζέψω κάποια βιντεάκια στο youtube, κάποιες σελίδες στον browser, να βρω πληροφορίες για κάποιες ταινίες μέσω της εφαρμογής της imdb… όλα πετάνε!

  Η δε οθόνη, ασύλληπτη σε σχέση με οτι άλλο έχω δει. Και σε αυτή την περίπτωση, δεν μιλάμε για κάτι που αφορά την προσωπική, καθημερινή μου χρήση. Έχω δει και αλλές οθόνες, από άλλες συσκευές, που έπεσαν στα χέρια μου. Παράδειγμα, το πρόσφατο Galaxy S4. Βρίσκεται περίπου στα ίδια επίπεδα, και επειδή δεν το έχω δίπλα μου να κάνω άμεση σύγκριση και δεν θέλω να σε γελάσω, θα έλεγα άκομή και καλύτερα επίπεδα.

  Εξακολουθώ, πάντως, να έχω την άποψη πως τα tablets δεν είναι πάρα μεγάλα κινητά. Δεν εντόπισα ακόμη κάτι που να μπορώ να κάνω με αυτό, και να μην μπορούσα να κάνω με το κινητό. Μοναδική διαφορά παραμένει η άνεση της μεγαλύτερης οθόνης. Αυτό, βέβαια, από μόνο του είναι πάρα πολύ σημαντικό, αφού άλλο πράγμα είναι να προσπαθείς, για παράδειγμα, να τηλεχειριστείς στον υπολογιστή σου μέσα από μια οθόνη 3,5″, και άλλο μέσα από μία με τετραπλάσιο μεγέθους.