Έλλειψη κορυφαίων εφαρμογών στα Windows 8

Όχι μόνο είναι “σημαντικό πρόβλημα”, μα επιπλέον η απουσία δημοφιλών εφαρμογών στα Windows 8 τα έχει ήδη “στιγματίσει” στο μυαλό του κόσμου, κατά τον αναλυτή της Moor Insights & Strategy, Patrick Moorhead.New_Windows_Logo.jpg

Σύμφωνα με τον Patrick Moorhead, βασικό αναλυτή της Moor Insights & Strategy…

Quote:

Οι περισσότερες από τις κορυφαίες εφαρμογές ακόμη δεν υποστηρίζονται από τα Windows 8. Και όχι μόνο αυτό είναι πρόβλημά απο μόνο του, αλλά τώρα πια τα Windows 8 έχουν αποκτήσει το στίγμα πως δεν διαθέτουν τις σωστές εφαρμογές.

Quote:

Και ακόμη και όταν η Microsoft καταφέρει να συμπληρώσει τη συλλογή τους, στους χρήστες θα έχει παραμείνει η εντύπωση πως υστερούν σε αυτόν τον τομέα.

Αντίθετα, ο Nick Landry, product manager στην Infragistics, που τυχαίνει να είναι και Microsoft MVP (Most Valuable Professional), θεωρεί πως δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα. Αντιμετωπίζει τα Windows 8 ως μια εντελώς νέα πλατφόρμα, για την οποία και λέει:

Quote:

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά για μια νέα πλατφόρμα με ηλικία μικρότερη του ενός έτους, το να έχει ένα σύνολο περισσότερων από 100.000 εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων στο 54% των κορυφαίων 100 εφαρμογών, δεν είναι και τόσο άσχημο.

Και αφού εδώ έχουμε το αντίστοιχο σε… καυγαδάκι αντίθετων απόψεων δυο επαγγελματιών, ο Nick Landry ανταπαντά σε αυτή την άποψη πως τα Windows 8 δεν υπάρχουν εδω και ενα αλλά εδώ και δύο χρόνια. Και τονίζει:

Quote:

Τα Windows 8 ακόμη δεν υποστηρίζουν την Νο1 social εφαρμογή, το Facebook, την Νο1 εφαρμογή εμπορικού περιεχομένου, HBO Go, την Νο1 εφαρμογή αθλητικού περιεχομένου, Watch ESPN. Αυτές, και άλλες, είναι οι ίδιες εφαρμογές για τις οποίες παραπονιέμαι εδω και περισσότερο από έναν χρόνο, και ακόμη δεν υποστηρίζονται.

Ποιος από τους δύο έχει δίκιο; Ποιός είναι ο πιο… αδύναμος κρίκος; Ή μήπως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Εσύ αποφασίζεις!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.