Ο Brinn, η σύζυγος του, ο Bara, το Android και… η γκόμενα!

Γιατί έφυγε… τρέχοντας το “μεγάλο κεφάλι” του Android, Hugo Barra, από την Google; Τι σχέση έχει η αποχώρηση του με το διαζύγιο του CEO της, Sergey Brinn; Η απάντηση – φαίνεται πως – έχει όνομα, είναι 26 ετών, και έχει θέση Marketing Manager στο project Glass της Google.Hugo Barra 001

Η υπόθεση μοιάζει βγαλμένη περισσότερο από κουτσομπολίστικη μεσημεριανή εκπομπή, παρά κάτι που θα περίμενε να συναντήσει κανείς σε μια είδηση τεχνολογίας. Δώστε βάση, γιατί είναι ολίγον τι μπλεγμένη υπόθεση!

Από ότι ακουγόταν, ο υπεύθυνος του Android, Hugo Barra, είχε σχέση με μια κοπέλα που εργαζόταν στην Google. Καλά ως εδώ; Το έχουμε;

Χθες, ακριβώς αυτός ο άνθρωπος αποχώρησε από την Google. Η αποχώρηση του ήταν ξαφνική, μη αναμενόμενη, και φάνηκε αρκετά περίεργη. Να που, από ότι φαίνεται, δεν είχε τόσο να κάνει με το ότι δέχτηκε μια καλύτερη πρόταση από την κινεζική Xiaomi, όπως είχαμε πει χθες, αλλά το θέμα ήταν περισσότερο… προσωπικό!

Είχαμε πει να κρατήσετε κατά νου τα παραπάνω. Τα κρατήσατε; Διότι τώρα θα χρειαστεί να τα συνδυάσουμε!

Sergey Brin

Ο CEO της Google, Sergey Brinn, ήταν παντρεμένος με την Anne Wojcicki εδώ και έξι χρόνια. Εδώ και λίγο καιρό, όμως, είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες για το ότι δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά Και ειδικά χθες, άρχισε να ακούγεται όλο και περισσότερο το ότι πήγαιναν για διαζύγιο.

Τα έχουμε όλα σε δω; Πάμε για τον τελικό συνδυασμό τους!

Page 1 of 212
...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.