Καλό καλοκαίρι!

Για ακόμη μια φορά, είμαι αναγκασμένος να σας αποχαιρετίσω. Λυπάμαι. Πάω για… βούτες!Summer2

Ναι, ήρθε και πάλι “εκείνη η στιγμή του έτους” που θα αράξω σε μια παραλία με τις ώρες και θα με σκουντάνε με καλάμια για να βεβαιωθούν πως, όντας ακίνητος για ώρες, δεν έχω παραδώσει το πνεύμα. Αυτή η περίοδος συνήθως καλείται “διακοπές”.

Θα απουσιάζω, λοιπόν, για περίπου μια εβδομάδα, και έτσι το site θα ψιλο-υπολειτουργεί για αυτό το διάστημα. Το αφήνω στα έμπειρα χέρια του Galacticus, που ελπίζω να μην το μετατρέψει σε παράδεισο παράνομων στοιχημάτων και εμπορίας Λευκής Σάρκας (κοτόπουλα, πέρδικες κ.λπ.) όσο θα απουσιάζω.

Θα προσπαθήσω να κάνω κάποια updates, μα κάτι το ότι δεν θα έχω καλή πρόσβαση στο Internet, κάτι το ότι το βασικό μέσο “πρόσβασης” μου θα είναι ένα smartphone με οθόνη 4-και-βγάλε ιντσών (HTC Desire FTW!), δεν εγγυώμαι και πολλά πράγματα.

Από πλευράς μου, σας χαιρετώ, και ελπίζω να τα πούμε σε περίπου μια βδομαδούλα. Λίγο πάνω, λίγο κάτω. Αν δεν μου επιτεθεί με μανία ένα σμήνος λυσασμένων αχινών στο ενδιάμεσο.

Αντίο, αγαπητοί, αγαπητές και αγαπητά, και καλό καλοκαίρι.

Τα λέμεεεεε!

Ducklord

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.