Τελική έκδοση 1.0 για την δημοφιλή εφαρμογή διαχείρισης eBooks Calibre

Αν όχι η πληρέστερη εφαρμογή του είδους της, σίγουρα μια απο τις δημοφιλέστερες, το Calibre έφτασε αισίως την πρώτη του “τελική έκδοση”.Calibre ebooks 001

Επτά χρόνια ανάπτυξης και συνεχών αναβαθμίσεων χρειάστηκαν για να φτάσει το Calibre εδώ που βρίσκεται σήμερα: στην πρώτη του τελική έκδοση, 1.0, αλλά και αυτήν της δημοφιλέστερης λύσης του είδους του στον κόσμο του Open Source.

Πρόκειται για μια εφαρμογή διαχείρισης ebooks που διαπρέπει όχι μόνο στο βασικό σκοπό της, τη διαχείριση της συλλογής βιβλίων–σε-ψηφιακή–μορφή του χρήστη, αλλά και – κυρίως – στην μετατροπή τους από το ένα format στο άλλο.

Η νέα έκδοση διαθέτει ένα ανανεωμένο Database Back End και καινούρια μηχανή εξαγωγής PDF, καθώς και μία νέα απεικόνιση εξωφύλλων βιβλίων σε πλέγμα.

Μπορείτε να την βρείτε στην πηγή μας.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.