Μπορεί να συνεχίσουν τα updates των XP. Με σεβαστό κόστος!

Όχι, η Microsoft δεν άλλαξε άποψη για το ότι θα σταματήσει την επίσημη υποστήριξη των Windows XP κάποια στιγμή στο πολύ κοντινό μέλλον. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει και πως θα μείνουν εντελώς στατικά.Windows_Flag.jpg.jpg

Όπως αναφέρει το Computerworld, η Microsoft μπορεί κάλλιστα να συνεχίσει να υποστηρίζει τα Windows XP, τουλάχιστον για κάποιους συνεργάτες της που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για αυτό. Για αυτό ακριβώς και παρέχει ένα είδος special υποστήριξης, που ακούει στο όνομα Custom Support, και που απευθύνεται περισσότερο σε μεγάλες επιχειρήσεις

Μέσα από αυτή, μια εταιρία που δεν είναι διατεθειμένη να αναβαθμίσει τους υπολογιστές της σε νεότερα μοντέλα, η να μπει στον… κόπο της αναβάθμισης τους σε Windows 7/8, μπορεί να παραμείνει στα Windows XP, δίχως να στερείται υποστήριξης για τα όποια προβλήματα τους συναντήσει. Αρκεί, όπως είπαμε, να είναι διατεθειμένη να πληρώσει.

Το κόστος για αυτό δεν είναι δεδομένο, και διαμορφώνεται από τη Microsoft ανάλογα με την συμφωνία που κλείνει με την εκάστοτε εταιρία. Αναλυτές, πάντως, το εκτιμούν να αρχίζει από περίπου $200 για το πρώτο έτος υποστήριξης, με το κόστος να καλύπτει μόνο τις απολύτως απαραίτητες, χαρακτηριζόμενες και ως “κριτικές”, διορθώσεις προβλημάτων ασφαλείας.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.