Η Xerox διορθώνει τους scanners της

Δεν είναι και τόσο “είδηση”, αφού… μας ξέφυγε εδώ και κάποιες μέρες. Αφού την… θάψαμε όμως στο παρελθόν, οφείλουμε να αναφέρουμε την τελευταία εξέλιξη για τους scanners της Xerox.XeroxFT

Αν δεν είχατε δει τις παλαιότερες αναφορές μας στο πρόβλημα, εν συντομία, αρκετές συσκευές της Xerox αλλοίωναν τους αριθμούς των σελίδων που “διάβαζαν”. Για παράδειγμα, ο αριθμός 5000 μπορεί να γινόταν… 1821.

Άρχικα, η εταιρεία ανέφερε πως το πρόβλημα εμφανιζόταν μόνο στις ρυθμίσεις υψηλής συμπίεσης των συσκευών. Όπως αποδείχτηκε ομως, και παραδέχτηκε αργότερα, ήταν λίγο γενικότερο, και μπορεί να εμφανιζόταν και σε ρυθμίσεις για “αναγνώσεις” με υψηλή ποιότητα.

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, η εταιρεία ξεκίνησε να διαθέτει software patches που διορθώνουν το πρόβλημα σε αρκετές πολυσυσκευές της. Αν έχετε ένα μηχάνημα της, και έχετε συναντήσει το πρόβλημα, μάλλον θα θέλετε να επισκεφθείτε τη σχετική νέα σελίδα που ανέβασε στο site της.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.