Χάκαραν τη Γιούμπι – αλλάξτε κωδικούς

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Ubisoft, hackers κατάφεραν να τρυπώσουν σε ένα από τα sites της και να τσιμπήσουν στοιχεία χρηστών. Ναι, αυτό σημαίνει πως πάλι πρέπει να αλλάζουμε κωδικούς.

Δεν γνωρίζουμε πώς έχει στήσει τα εσωτερικά της δίκτυα η Ubisoft, και από που και ως που μια επίθεση σε ένα από τα sites της θα μπορούσε να οδηγήσει τους hackers σε όλο το σύνολο δεδομένων της υπηρεσίας της, Uplay, μα από ό,τι φαίνεται, αυτό ακριβώς συνέβη:

Hackers κατάφεραν να τρυπώσουν σε ένα site της, και τώρα όποιος είχε εγγραφεί ποτέ στην υπηρεσία της, Uplay, καλό θα είναι να… τρέξει να αλλάξει τα στοιχεία του, αφού κατά την ίδια, ονόματα, διευθύνσεις email και κωδικοί μπορεί να έχουν πέσει στα χέρια τρίτων.

Τρεχάτε..!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.