Το dev site της Apple επιστρέφει

Πριν λίγες ημέρες η Apple αναγκάστηκε να “ρίξει” το site της για developers, κατόπιν επίθεσης hackers. Τώρα, σιγά-σιγά, άρχισε να το επαναφέρει.

Δυνατότερο, ασφαλέστερο, καλύτερο, και για την ώρα… ψιλο-κουτσαίνοντας επέστρεψε το site για developers της Apple, που η εταιρεία “έριξε” πριν περίπου μια εβδομάδα για… “επισκευές”, κατόπιν επίθεσης hackers.

Οι developers που ήταν μέλη του ενημερώθηκαν από την Τετάρτη πως το site θα εμφανιζόταν και πάλι, αλλά… σιγά-σιγά, ενώ μια σχετική σελίδα ανέφερε την κατάσταση της… “επιστροφής” του.

Ody's thoughts

Δεν είμαστε devs σε iOS ή Mac OS, άρα δεν είμαστε και μέλη του site, άρα… δεν ξέρουμε και σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα. Αν κανείς γνωρίζει, ας μας διαφωτίσει!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.