Το πρώτο trailer της… κικσταρτικής ταινίας Veronica Mars

Το θέλατε, οπότε οφείλουμε να σας δείξουμε το trailer του. Τι πάει να πει “δεν ζητήσατε εσείς ταινία με τη Veronica Mars”;!; Αν όχι εσείς (και εμείς), τότε ποιός της έδωσε σχεδόν $3 εκατομμύρια;! Veronica Mars 001

Και χωρίς πολλά-πολλά, αφού…

Ody's thoughts

…και να ήθελα, δεν έχω δει τη σειρά, “δεν τη γνωρίζω την κυρία”, και άρα δεν μπορώ να σας πω περισσότερα!

…ορίστε το πρώτο trailer για την κινηματογραφική εκδοχή της Veronica Mars, εν μέσω ευχαριστηρίων και σχολίων από τους συντελεστές της ταινίας – sequel στην ομώνυμη σειρά, που χρηματοδοτήθηκε μέσω Kickstarter.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
 • galacticusX

  3 εκατομμύρια; χμμμ… εγώ έχω 4 λέξεις. Βάλτε τις στη σειρά: “πούτσο” “τον” “καβάλα” “για”

 • Κωστής

  Κάποιοι έλεγαν το ίδιο και για τις ταινίες του Άρχοντα… “Ποιός ο λόγος να πάω να δω μερικά τριχωτά πλασματάκια που ψάχνουν να βρουν ένα δαχτυλίδι;”
  Τι να κάνουμε, δεν είναι όλα για όλα τα γούστα. Όσοι έχουν δει τη σειρά θα καταλάβουν. Όσοι δεν την έχουν δει, ε, έχουμε λίγο καιρό μέχρι να ξαναρχίσει το Game of Thrones. Εμπρός!

 • galacticusX

  Ναι, είδα 3 επεισόδια του 1ου κύκλου και φρίκαρα. Δεν άντεξα άλλο. Ούτε ο Σπυρόπουλος δε θα το άντεχε και ψοφάει για οτιδήποτε αμερικάνικο. Καλύτερα να ξαναδώ Transformers 2…. όχι, όχι, το παίρνω πίσω!!!

 • ducklord

  Αν με βάλεις να το ξαναδώ και εγώ μαζί σου, η φράση θα αλλάξει λιγάκι, και “θα το πάρεις ΑΠΟ πίσω”. Το δισκάκι. Αν το δούμε από αρχείο, θα στο γράψω σε δισκάκι και μετά GoTo 10… :-P

  Μα, Transformers 2;!