Παίζεις με τη φλόγα, εγώ στό’πα…

…και στο τέλος θα καείς, λέει το τραγούδι γνωστού α(η)οιδού. Στην περίπτωσή μας όμως, αρμόζει γάντι σε μια γυναίκα εκ της Μινεσότα (ναι, στο Αμέρικα). Γιατί; Keep Reading!

Κατ’ αρχάς να πούμε πως αυτή η είδηση δεν είναι… καυτή, τρέχουσα, βγήκε τώρα από το πιεστήριο των εφημερίδων βρε αδερφέ αλλά έχει σχεδόν την ίδια πλάκα με τον δικηγόρο που κυνηγά δικαστικά την Apple ελέω πορνό.

Blackfox's thoughts

Βέβαια, εσείς θα την είχατε διαβάσει νωρίτερα εδώ αλλά ας όψεται ο πάροχος μου που έχει την κακή συνήθεια να θέλει χρήματα για τις υπηρεσίες που παρέχει! Κακές συνήθειες…

Anyhow, αναφερόμαστε στην Jammie Thomas-Rasset (ναι Μπάμπη, είναι αυτή που βλέπεις στην εικόνα) η οποία, το 2006, κατηγορήθηκε από την RIAA (η… ΑΕΠΙ της Αμερικής) πως διαμοίρασε παράνομα 24 τραγούδια για τα οποία υπό “φυσιολογικές συνθήκες” θα πλήρωνε πρόστιμο 3.500 δολλαρίων.

Οι “φυσιολογικές συνθήκες” είναι… οι υπόλοιπες υποθέσεις, για τις οποίες έγινε αυτός ο συμβιβασμός.

Όμως όχι, η Jamie προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο αφού έτρεχε σε δικαστήρια -χωρίς αποτέλεσμα- ανά την Αμερικάνικη Περιφέρεια, υποβάλλοντας την αντίστοιχη αίτηση -κάτι που θα ευχόταν να… μην είχε κάνει, για έναν απλό λόγο.

Αμετάκλητα λοιπόν, η κυρία θα πληρώσει μονάχα 222.000 δολλάρια -κι αυτό γιατί οι αρμόδιες αρχές απέδειξαν πως η Jamie δεν είχε διαμοιράσει μόνο 24 τραγούδια (όπως ανέφερε η πρώτη αγωγή) αλλά κοντά στα… 1400.

Το μόνο που μένει;

Μπράβο Jamie. Τραγούδα το άσμα του τίτλου τώρα…

Blackfox's thoughts

…και μην το κατεβάσεις!

Αν το ανθρώπινο σώμα ήταν λειτουργικό, το δικό μου θα ήταν τα Windows Millennium...