Πάντα ένας καρχαρίας βελτιώνει μια ταινία!

ΣΤΟΠ! ΤΙ ταινία πας να δεις; Έχει καρχαρίες; Τότε, τι διάολο πας να δεις, αν δεν έχει καρχαρίες;!;! Ένα νέο tumblr blog σου δείχνει έμπρακτα πως ΟΛΕΣ οι ταινίες είναι καλύτερες με καρχαρίες!Sharknado

Όχι, δεν εννοούμε απλά πως “οι ταινίες με καρχαρίες είναι καλύτερες από τις ταινίες χωρίς καρχαρίες”, μιλώντας για τη συγκεκριμένη υποκατηγορία ταινιών όπου χαρακτήρες είναι οι… μοβόρικες υδρόβιες μηχανές του κιμά.

Όχι.

Εννοούμε πως ΟΛΕΣ οι ταινίες, ΟΠΟΙΕΣ και αν είναι αυτές, γίνονται ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ με την παρουσία ενός καρχαρία. Ακολουθούν παραδείγματα:

Κατά τα άλλα, μπορείς να βρεις το υπερ-πρωτότυπο tumblr blog, που προφανώς δεν θα το βλέπαμε αν δεν υπήρχε και το… τιτανοτεράστιο Sharknado, πατώντας το σχετικό κουμπάκι μας εκεί κάτω δεξιά.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.