Οι τσόντες της Apple κατέστρεψαν το γάμο μου!

Και όμως, αυτό ισχυρίζεται δικηγόρος από – πού αλλού; – την Αμερική, που μόλις έκανε μήνυση για αυτό το λόγο στη μεγάλη εταιρεία.

I_Just_Had_Sex_002

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά..:

Quote:

Ο ενάγων είναι θύμα του προϊόντος της Apple που του πουλήθηκε δίχως την παραμικρή προειδοποίηση των ζημιών που προκαλεί η πορνογραφία.

Με άλλα λόγια, ο κύριος υποστηρίζει πως η Apple θα έπρεπε να τον προειδοποιήσει πως η πορνογραφία μπορεί να σε ερεθίσει σεξουαλικά (σοβαρά;!). Ή κάτι τέτοιο. Έχει και χειρότερα, όμως.

Sex 001

Ο κύριος κατηγορεί την Apple πως κατέστρεψε το γάμο του! Ο λόγος; Μα, φυσικά, το ότι ο browser της δεν εμπεριείχε φίλτρα κατά της πορνογραφίας. Αποτέλεσμα, ο ίδιος να εκτεθεί σε σεξουαλικά θεάματα με όμορφες πρωταγωνίστριες που επιδίδονταν σε ακατονόμαστες πράξεις. Αποτέλεσμα, να μην νιώθει πια σεξουαλική έλξη προς τη γυναίκα του, η οποία – προσθέτει η μήνυση – δεν είναι πια 21 ετών!

Θα το συνεχίζαμε, αλλά είναι ήδη τόσο μα τόσο γελοίο από μόνο του, ώστε να μην έχει νόημα. Βρε, τι έπαθε ο άνθρωπος. Να μη σας τύχει, λέμε!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.