Μπιλ, έλα να μας σώσεις (;)!

Μετά την εκπληκτική πορεία της μετοχής της Microsoft (πέφτει… πέφτει…) και τις μεγάλες τις επιτυχίες (όπως ο “RTιτανικός” και το λανσάρισμα του Xbox One) ήρθε η ώρα για… ριζοσπαστικές αλλαγές.

Σε τι αναφερόμαστε;

Φυσικά σ’ αυτό που θα φέρει την χαρά στα πρόσωπα των πιστών της εταιρίας, των fanboys αλλά και των απλά λογικών ανθρώπων βρε αδελφέ!

Θα καρατομηθεί o Σταύρος ο Μπάλμερ!

Μα… περιμένετε, έχει και καλύτερο!

Βλέπετε την φάτσα του Αφεντικού; Του ΠαραθυροΔημιουργού™;

Δημοσίευμα των International Business Times αναφέρει πως ίσως –ίσως λέμε– ο Μπιλ πάρει και πάλι κάποια θέση κοντά στην κορυφή -αφού έχει συνταξιοδοτηθεί όμως θα είναι μια “τιμητική” θέση που θα κρατήσει τον Σταύρο ως έχει για γλαστ….το πιάσατε το νόημα.

Από την άλλη, ο ίδιος έχει δηλώσει πως θέλει να αφοσιωθεί στο φιλανθρωπικό του έργο…

Blackfox's thoughts

…έτσι όμως όπως πάει η μετοχή της Microsoft, η σωτηρία της θα ΕΙΝΑΙ φιλανθρωπικό έργο…

ενώ ο Σταύρος σε ανύποπτη στιγμή έχει αναφέρει πως το Διοικητικό Συμβούλιο έχει ήδη κάνει τα σχέδια περί διαδοχής (πριν αρχίσουν να βγαίνουν οι φήμες για τον Μπιλ).

Ίσως αναφέρεται στην κυρία Julie-Larson Green, πρώην υπεύθυνη για το “οικοσύστημα” των Windows και νυν υπεύθυνη για “όλο” το hardware τμήμα (μετά την αναδιοργάνωση που έκανε ο Σταύρος).

Blackfox's thoughts

Εμ… Δηλαδή αυτή ήταν υπεύθυνη για το υλικό των Surface RT και την επιλογή υλικού του Xbox One; Λέω εγώ τώρα…

Δεν μένει παρά να δούμε την εξέλιξη της ιστορίας -όπως και να έχει μάλλον… εισακούστηκαν οι προσευχές που έλεγαν να δώσουν πόδι στον Σταύρο, either way…

Αν το ανθρώπινο σώμα ήταν λειτουργικό, το δικό μου θα ήταν τα Windows Millennium...