Για βιντεοδιαφημίσεις ψάχνεται το Facebook

Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ καλύτερο από τις διαφημίσεις του Facebook. Όποτε θέλουμε να χαλαρώσουμε, μπαίνουμε στο social δίκτυο και τις χαζεύουμε. Σύντομα, και με video!thundercats_meme.png

Ελάτε, παραδεχθείτε το, δεν μπαίνετε στο Facebook για να δείτε τι κάνουν φίλοι και γνωστοί. Ούτε για να παίζετε χαζοπαιχνιδάκια. Και εσείς, όπως και εμείς, όπως και όλος ο πλανήτης, για να βλέπετε διαφημίσεις το κάνετε. Το Facebook εισάκουσε τις επιθυμίες σας, αναγνώρισε τον καημό σας και, από ό,τι ακούγεται, ετοιμάζει ένα νέο format διαφημίσεων, που θα παρουσιάζεται με video!

Ody's thoughts

Δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά μου…

Σύμφωνα με το Bloomberg, το Facebook ψάχνει να βρει τρόπο να μπορεί να πουλά και βιντεοδιαφημίσεις διάρκειας μέχρι 15 δευτερολέπτων στους διαφημιζόμενους του, που θα παρουσιάζονται στο feed του κάθε χρήστη ανά 20 posts.

Ody's thoughts

Και εκεί που συζητάς με τους φίλους για το πού θα πάτε για μάσα το Σαββατόβραδο, ΤΣΟΥΠ! Ο Μαμαλάααακηηηηηης!

Το κόστος για όποιον ενδιαφέρεται θα είναι αντίστοιχο μιας “premium” τηλεοπτικής διαφήμισης, και θα ξεκινά από $1 και θα φτάνει τα $2,5. Ναι, μιλάμε για εκατομμύρια, όχι για “σκέτα” δολάρια. Είπαμε: “premium”.

Να δείτε που σε λίγο θα αρχίσουμε να… νοσταλγούμε τη Geocities!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.