Έρχονται ταινίες 4K στο Video Unlimited της Sony

Μπορεί να μην έχουν όλοι (τι όλοι, κανένας!) τηλεοράσεις με ανάλυση 4K μέχρι σήμερα, μα η υπηρεσία της Sony, Video Unlimited, σκοπεύει να είναι η πρώτη που θα την υποστηρίξει.

Video Unlimited 001

Quote:

Θα είμαστε οι πρώτοι στον κόσμο με μια υπηρεσία κατεβάσματος (περιεχόμενου) σε πραγματική ανάλυση 4K…

…είπε ο Πρόεδρος και Chief Operating Officer της Sony Electronics, Phil Molyneux. Οι ταινίες θα προέρχονται τόσο από τη συλλογή της ίδιας της Sony Pictures, όσο και από άλλες, ανεξάρτητες εταιρείες παραγωγής.

4k tv 002

Όσο για τη σχέση της υπηρεσίας, και το “4Κ περιεχόμενο”, με το επερχόμενο PlayStation 4; Μεγάλη και… καμία! Ναι μεν το PlayStation 4 θα μπορεί να αναπαράγει video σε αυτή την ανάλυση, μα και – λογικά – να έχει πρόσβαση στην υπηρεσία, αλλά δεν είναι ταυτόσημα και δεν βαδίζουν την ίδια πορεία.

Έτσι, είναι πιθανότατο η Sony να “ανοίξει τις πύλες” στο 4K κομμάτι του Video Unlimited πριν την επίσημη κυκλοφορία της επόμενης κονσόλας της.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.