Έρχεται η δεύτερη season του ιντερνετικού Mortal Kombat: Legacy.

Το δημιούργημα του Kevin Tancharoen ξεκίνησε ερασιτεχνικά, μετατράπηκε σε “επίσημη ιντερνετική σειρά του Mortal Kombat” και τώρα επιστρέφει σε δεύτερη σαιζόν.

mortal_kombat_legacy_002

Η πρώτη σαιζόν μπορεί να… άλλαξε τα φώτα στο αρχικό σενάριο της σειράς Mortal Kombat, αλλά μάλλον αυτό ήταν δικαιολογημένο ως ένα σημείο: δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως το όποιο story στα παιχνίδια της δεν ήταν παρά… δικαιολογία για “να πέσει ξύλο”.

Και να που οι όποιες αλλαγές, όσο και αν κατακρίθηκαν από τους φανατικούς του Mortal Kombat, τελικά μάλλον ήταν θετικές: το Mortal Kombat: Legacy μετατράπηκε από ανεπίσημο fan-web-series στην επίσημη ιντερνετική παρουσία του Mortal Kombat με την εύνοια των δημιουργών του, που επιπλέον “τσίμπησαν” τον Kevin Tancharoen ως… σκηνοθέτη για μια νέα ταινία-reboot των κλασσικών!

mortal_kombat_legacy_001

Τώρα, και πριν την ίδια την ταινία, ο Kevin επιστρέφει με μεγαλύτερο budget για μια δεύτερη σαιζόν της, επίσημης πια, σειράς. Μεγαλύτερο budget που επενδύθηκε τόσο σε κάποιους ηθοποιούς που αντικαθιστούν ορισμένους της πρώτης σειράς – π.χ. ο γνωστός κυρίως από το Starship Troopers Casper Van Dien αναλαμβάνει το ρόλο του Johnny Cage – όσο και σε περισσότερα εφέ.

Και ναι, αυτό σημαίνει πως, αφού η πρώτη μας έμπασε στο σενάριο και τους χαρακτήρες, η δεύτερη σαιζόν θα εστιάσει στο ίδιο το τουρνουά του Mortal Kombat, στις αιματηρές μάχες και τα… ξεκοιλιάσματα των Fatalities για τα οποία έγινε διάσημο το κλασσικό παιχνίδι.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.