Το Person of Interest γνώριζε τα πάντα!

Η αποκάλυψη πως η NSA παρακολουθεί τις συνομιλίες όλου του πλανήτη έμοιαζε… βγαλμένη από τη σειρά Person of Interest! Λογικό δεν ήταν πως οι συντελεστές της θα το εκμεταλλεύονταν;

PERSON OF INTEREST

Κάθε χρόνο, στην έκθεση Comic Con, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές χρησιμοποιούν ως έναν ακόμη τρόπο προβολής τους ειδικά σχεδιασμένες κάρτες-κλειδιά για τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία που βρίσκονται… πλησίον της έκθεσης.

Για τη φετινή Comic Con, το Person of Interest δημιούργησε αυτές τις καρτούλες, η πρώτη από τις οποίες είναι και η πιο τυπική, απεικονίζοντας τους δυο κεντρικούς χαρακτήρες της σειράς.

Η δεύτερη, όμως, έχει τονισμένα κάποια γραμματάκια, ανάμεσα σε λέξεις που σχετίζονται τόσο με τη δική της θεματολογία, όσο και με τις αποκαλύψεις του Edward Snowden για την παρακολούθηση μας από την NSA: “Κοριοί, drones, αρχεία από παρακολουθήσεις, μηχανές-των-οποίων-έχει-κλαπεί-ο-έλεγχος”. αι τα τονισμένα γραμματάκια ανάμεσα τους;

Quote:

TOLDJA

…που, για όποιον δεν το κατάλαβε, είναι το… “Told You”, “σου το’παμε”, με… slang προφορά.

Ody's thoughts

…και να πεις πως έχουν και άδικο..!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.