Τεράστια επιτυχία το Sharknado. Ετοιμαστείτε για πιθανό sequel!

Το… εντελώς-αλλού Sharknado του SyFy Channel, όπου ένας… ανεμοστρόβιλος καρχαριών (!!!) σπέρνει το θάνατο, γνώρισε τεράστια επιτυχία. Όχι, όμως, ως ταινία, αλλά από… πλευράς social!

Sharknado

Η ίδια η ταινία, ανάλογα με το ποιες στατιστικές επιλέγεις να πιστέψεις, είχε από ένα έως ενάμισυ εκατομμύριο θεατές. Όχι και τόσο μεγάλος αριθμός. Όσον αφορά, όμως, στα tweets σχετικά με αυτήν, έφτασαν μέχρι και τα… 5000 tweets ανά λεπτό την ημέρα της προβολής της, ξεπερνώντας σε σύνολο τα 600.000 tweets.

Εγκυκλοπαιδικά, είναι περισσότερα από τα διπλάσια από όσα συνόδεψαν το περίφημο επεισόδιο Red Wedding με το… ξεκλήρισμα του Game of Thrones (περισσότερα δεν λέμε για να αποφύγουμε spoilers για τον τελευταίο άνθρωπο που ακόμη δεν το έχει δει).

Και έτσι, είναι μια… έμμεση επιτυχία, μέσω διαφορετικής μεν διόδου από αυτή που μάλλον θα επιθυμούσε το SyFy Channel, μα… επιτυχία, πάραυτα, που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί.

Και για αυτό έχουν ήδη να γίνονται συζητήσεις για ένα πιθανό sequel – ναι, ακόμη δεν το είδαμε καλά-καλά και προσπαθούν να βρουν ένα… ακόμη πιο how-low-can-you-go concept για να συνεχίσουν την πρώτη ταινία.

Ας τους ευχηθούμε επιτυχία στις όποιες προσπάθειες τους, αφού, όπως και να έχει… Εμείς θα το καταδιασκεδάσουμε!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.