Τέρμα ο Batman για τον Bale

Όπως δήλωσε και επίσημα πια ο Christian Bale, η καριέρα του ως Batman, Σκοτεινός Ιππότης, Ο Ψυχοπαθής Νυχτεριδάνθρωπος Με Τα Μαύρα, είναι πια παρελθόν.

Batman - Wallpaper

Δεν θα παίξει σε κάποια μελλοντική ταινία με τον μπαταμάνο; Τσου. Δεν θα παίξει τον μπαταμάνο σε κάποια άλλη ταινία με υπερήρωες της DC, που θα έχουν μαζευτεί παρέα ως το δικό της αντίστοιχο των Avengers; Τσού. Τέλος. Τέλος ο Batman για τον Christian Bale, που μετά την τριλογία του Σκοτεινού Ιππότη του Christopher Nolan… πάει για άλλα.

joseph-gordon-levitt-as-batman

Quote:

Είμασταν εκπληκτικά τυχεροί που μπορέσαμε να φτιάξουμε τρείς (ταινίες με τον Batman). Αρκετά. Ας μην είμαστε άπληστοι. (…) Όπως έλεγε πάντα (ο Christopher Nolan), ήθελε να ετοιμάζει μια ταινία τη φορά, και καταλήξαμε να καθόμαστε να κοιταζόμαστε, λέγοντας πως για δες, ετοιμάζαμε την τρίτη. Ποτέ δεν γνωρίζαμε αν θα φτάναμε σε εκείνο το σημείο, αλλά έτσι ήταν να γίνει, και εκεί θα έπρεπε και να τελειώσει.

Όσο για το αν νιώθει άνετα να δει άλλο ηθοποιό να ενσαρκώνει το ρόλο, φυσικά, το αντιμετωπίζει θετικά, αλλά και με περιέργεια. Είναι μια σκυτάλη, είπε, που πρέπει να δίνει ο ένας ηθοποιός στον άλλο, και είναι περίεργος να δει τι θα έφερνε κάποιος άλλος στον ίδιο ρόλο.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.