Σεπτέμβρη το τηλεοπτικό αδελφάκι των Avengers

Η τηλεοπτική σειρά της Marvel, Agents of S.H.I.E.L.D., απέκτησε επίσημη ημερομηνία.

Marvel-Agents_of_s.h.i.e.l.d._Wallpaper_003

24 Σεπτεμβρίου θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο-πιλότος της πρώτης επίσημης τηλεοπτικής σειράς της Marvel Comics, Agents of S.H.I.E.L.D., που αποτελεί αδελφάκι των κινηματογραφικών Avengers. Κεντρικός πρωταγωνιστής, ο Agent Coulson που γνωρίσαμε στο Avengers ως συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους υπερήρωες της ταινίας.

Το Agents of S.H.I.E.L.D. θα εξελίσσεται στο κοινό σύμπαν της Marvel, που μοιράζονται και οι ταινίες της, και έτσι όχι μόνο δεν αποκλείεται να έχει αναφορές σε όσα συμβαίνουν σε αυτές, αλλά έχει ήδη αναφερθεί πως θα εξηγήσει – κάποια στιγμή – και το πώς ξαναβλέπουμε τον agent Coulson σε αυτό, μετά τα γεγονότα του Avengers (περισσότερα δεν λέμε – ήδη είπαμε πολλά και, έμμεσα, το δώσαμε το spoiler μας για όποιον δεν έχει δει την ταινία).

Η σειρά θα προβληθεί αρχικά στο δίκτυο ABC, αν και κάτι μας λέει πως είναι σίγουρο πως θα τη δούμε και σε πολλά-πολλά άλλα κανάλια.

Ody's thoughts

Για τη χώρα μας, δεν το κόβω. Ίσως σε 3 χρόνια. Αρχίζοντας με τον δεύτερο κύκλο. Και παίζοντας τα επεισόδια με λάθος σειρά. Όποτε να’ ναι. ΑααΑααχ, X-Files…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.