Ο Spock ξέρει (την ημερομηνία προβολής του Star Trek 3)

Ακόμη δεν ξεκίνησαν καν να το ετοιμάζουν, αλλά σύμφωνα με τον Leonard Nimoy, η ημερομηνία προβολής του επόμενου κινηματογραφικού Star Trek είναι ήδη γνωστή.Star Trek - Into Darkness - Wallpaper 003

Ο Leonard Nimoy, για όσους δεν αναγνωρίζουν το ονοματάκι (μπούυυ, προδότες) είναι ο ηθοποιός που ερμήνευσε το χαρακτήρα του Spock στην κλασσική σειρά Star Trek.

Είναι, επίσης, ο μοναδικός ηθοποιός από εκείνη τη σειρά που “έκανε guest” στο πρόσφατο κινηματογραφικό reboot της από τον J.J.Abrams.

Και έτσι, δικαιολογείται να γνωρίζει κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους… κοινούς θνητούς όσον αφορά στο franch… εμ… στο σύμπαν του Star Trek. Και γνωρίζει. Από ό,τι φαίνεται, γνωρίζει.

Leonard Nimoy Dr Spock Star Treck 003

Σύμφωνα, λοιπόν, και με τον ίδιο, αλλά και όπως είχε πει ο παραγωγός του Star Trek Into Darkness πως “θα ήταν ιδανικό”, η επόμενη ταινία της σειράς θα προβληθεί στις 8 Σεπτεμβρίου του 2016. Και για όσους δεν το γνωρίζουν, αυτή είναι η επέτειος των 50 ετών από την πρώτη προβολή του πρώτου επεισοδίου της πρώτης σειράς στην τηλεόραση!

Leonard Nimoy 001

Βέβαια, παίζει και να μην ισχύει. Και απλά ο Sir Nimoy να ανέφερε το πότε ελπίζει “η παρέα”, πότε θα ήθελαν να καταφέρουν να κυκλοφορήσουν την ταινία. Το σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσουν, αφού αν τα καταφέρουν, θα βοηθήσει και… από διαφημιστικής άποψης.

Galacticus's thoughts

Μέχρι το 2016, ο Quinto και ο Nimoy θα περνάνε τον καιρό τους παίζοντας γκολφ, όπως μαρτυρά το ακόλουθο ντοκουμέντο…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.