Ο Knight Rider… επιστρέφει! Στον κινηματογράφο!

Έρχεται και δεύτερο reboot για την κλασσική τηλεοπτική σειρά – αυτή τη φορά, κινηματογραφικό.

Knight Rider Lego

Ίσως είχατε δει το reboot της κλασσικής σειράς Knight Rider, που μάλλον δεν ήταν και τόσο επιτυχημένο. Όπως και στην κλασσική σειρά, που… έκανε διάσημο τον David Hasselhoff πριν το… χαμό του Baywatch, έτσι και στο πρόσφατο reboot βασικός πρωταγωνιστής δεν ήταν ο… ίδιος ο πρωταγωνιστής, μα ένα πανέξυπνο αυτοκίνητο, χάρη σε εξελιγμένα συστήματα τεχνητής ευφυΐας, παραγεμισμένο με… κούκου δυνατότητες και gadgets – με πιο απλό το να… κάνει άλματα και φτάνοντας στο σημείο να μπορεί να αλλάζει μορφές σαν χαμαιλέοντας (στο reboot). Αυτό ακριβώς, λοιπόν, θα δούμε σύντομα στον κινηματογράφο.

Αν και μάλλον δεν θα ακολουθεί πιστά κάποια από τις δυο σειρές, την παλιά ή την καινούργια, ο νέος Ιππότης της Ασφάλτου θα έχει, και πάλι, ως βασικό πρωταγωνιστή το… τουτού, και μάλλον θα δοθεί περισσότερη έμφαση σε αυτό – και… τα υπόλοιπα τετράτροχα, από ό,τι στα υπόλοιπα στοιχεία της σειράς (δράμα, μυστήριο, έρωτες, μίση, σατανικά χαμένα δίδυμα αδέλφια που ξεχωρίζουν από τον πρωταγωνιστή γιατι έχουν μικρό μουσάκι κ.λπ.).

Knight Rider TV reboot

Βλέπετε, μάλλον η μαμά Weinstein Company θα αξιοποιήσει το franchise ως τη δική της απάντηση στις περιπέτειες-με-πανάκριβα-τουτού, που γνωρίζουν σεβαστή επιτυχία, με βασικότερο εκφραστή του… κλάδου τη σειρά των Fast and the Furious. Για την ώρα, το μόνο όνομα που έχει συνδεθεί με το project – πέρα από αυτό της εταιρείας παραγωγής – είναι του Brad Copeland, σε ρόλο σεναριογράφου. Παλαιότερα δείγματα της δουλειάς του, η αρκετά πετυχημένη μα… κάπως χλιαρή κωμωδία Wild Hogs (με… μεσήλικες μηχανόβιους) και οι τηλεοπτικές σειρές Arrested Development και Grounded for Life.

Όσο για τον ίδιο τον… μέγα Hasselhoff, δεν έχει κρύψει πως θα ήθελε να επιστρέψει σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το Knight Rider.

Ody's thoughts

Αν δεν απατώμαι, πάντως, είχε εμφανιστεί ΚΑΙ στο reboot, ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δυο σειρές, οπότε μάλλον δύσκολο (μα όχι και αδύνατο) να εμφανιστεί ΚΑΙ στο… νέο reboot, σε σχεδόν πανομοιότυπο ρόλο.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.