Μαμά, τι κάνουν αυτοί στη γιγαντοοθόνη;!

Χο-χο-χο! Η απαγορευμένη-ως-πορνό, στην Κίνα, ταινία Xin Jing Ping Mei, που ο υπόλοιπος πλανήτης γνωρίζει ως… Forbidden Legend: Sex and Chopsticks, έπαιζε σε γιγαντοοθόνη LED για δέκα ολόκληρα λεπτά! Forbidden Legend - Sex and Chopsticks 001

Οι Κινέζοι περαστικοί έμειναν να κοιτάζουν αποσβολωμένοι το θέαμα, πριν οι υπεύθυνοι καταλάβουν τη γκάφα και τρέξουν να αλλάξουν το… εμ… περιεχόμενο που έπαιζε η οθόνη σε κάτι πιο τυπικό.

Sex and Chopsticks on public LED screenΥπεύθυνος για τη γκάφα, ένας τεχνικός, που έκανε κάποιες επισκευές στην οθόνη. Καθώς δοκίμαζε… κάτι, κανείς δεν γνωρίζει τι, είχε συνδέσει σε αυτήν το laptop του. Και επειδή οι ώρες στη δουλειά είναι πάντα βαρετές, είχε βάλει σε αυτό να παίζει η γνωστή ταινία. Δεν είχε συνειδητοποιήσει, όμως, πως η οθόνη λειτουργούσε πια κανονικά (βρε, κοίτα που έκανε καλή δουλειά και δεν το γνώριζε!), προβάλλοντας το feed του video out του laptop του σε κάθε περαστικό.

Η εταιρεία στην οποία ανήκει η οθόνη έσπευσε να ενημερώσει τον Yuan Mou, όπως λέγεται πως είναι το όνομα του τεχνικού, ο οποίος αφού έπαθε ένα ψιλο-σοκ, εκτόξευσε το δισκάκι της ταινίας από το κοντινότερο παράθυρο.

Ζούμε, όμως, στην εποχή των ιντερνέτς: μια βδομάδα αργότερα, η ιστορία του είχε γίνει viral, και τώρα πια στο Internet κυκλοφορούν εικόνες από την πλατεία, τη γιγαντοοθόνη, και την ταινία – που, αρθροισμένες, αποτελούν τη… γκάφα του Yuan.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
 • George Lolas

  Μα… μα… είναι καλή η ταινία; Αυτή είναι η ερώτηση :D

 • ducklord

  Κοίτα, ενώ βασίζεται σε κλασσική Κινέζικη ιστορία, είναι από εκείνες τις ταινίες που – σαν, για παράδειγμα, τη σειρά με την… Εμμανουέλα – το σενάριο της μοιάζει με… δικαιολογία που σε οδηγεί από τη μια σκηνή softcore sex στην επόμενη, με τα πάντα πασπαλισμένα με, όλως περιέργως… παιδικό χιούμορ και κάποια περιστασιακή, ανούσια δράση. Σαν συνολικό θέαμα, εντάσσεται σε εκείνη την περίεργη κατηγορία που, απο τη μια λες “άξιζε να ξοδέψω το χρόνο μου – ήταν… εμπειρία” και από την άλλη αναρωτιέσαι “τι διάολο είδες” :-D

  Συμβαίνει συχνά αυτό με τις ταινίες Ασιατικής προέλευσης, λόγω διαφοράς κουλτούρας. Μην περιμένεις κάτι με δυνατό σενάριο και ερμηνείες, a-la Ringu ή Infernal Affairs, αλλά ούτε και κάτι άμυαλο μεν, με έντονη δράση δε, a-la Τα Άπαντα Του Jackie Chan. Είναι από τις ταινίες που πέφτουν ακριβώς ανάμεσα, ποντάροντας σχεδόν αποκλειστικά στο… WTF της όλης υπόθεσης!

  Τελικό συμπέρασμα για το αν αξίζει να το δει κανείς; Δεν ξέρω και δεν μπορώ να πω, αφού εξαρτάται από τον κάθε άνθρωπο. Μια δοκιμή θα σε πείσει! :-P

 • George Lolas

  Χαχαχα με έψησες :P